Apr 13, 2008

++ari ini di pesta buku....++

salam....
arinih aku g pesta buku..
ya i know..mmg lambt sgt aku g taun ni...laz day bru pegi...
seperti taun2 yg lepas...org yg menghadiri pesta buku tesgt la ramai nya!!
blh sesak napas lam tu...
fuuhh....sguh penat...even aku g juz ntuk 3 jam je...

msa first2 smpi tu,trus g alaf 21...hehe..
mcm biasa,tgk novel2 terbaru.
..
then msa nk blah dari booth tu bru la terperasan yg ade novelis yg a
ku mnt kt situ...
excited gle!trus g bli novel die....
tp,sorg je yg aku dpt amik..sbb lg sorg tu,aku x beli novel die [x ckup dwet pnye psl]...isk3..
after that,aku g la merayau2 kt dewan tun razak
3 plak....
kt situ aku g kt karnadya..mula2 niat kt ati x mo bli pon..
pstu bile staff die kate novel tu besh sgt smpi bdk RMC pon bca,trus aku bli...
kbetulan pnulis die ade kt situ..

ape lg,sakan la aku mntk autograf..hehe...
ok la..tu je yg nk ckp.....tgk la gmbr2 kt bwh ni ye..


ni la DAMYA HANNA...she is so cute...

ni plak AINA EMIR....ehem..yg bju itam ye...

dua novel yg aku beli tadi....

2 booth tmpt aku abehkn dwet...[prasan x lam plastik tu ade plastik karnaDya?]

ustzh bahyah..ade peluang jumpa die td,amik la gmba die skali...

2 comments:

tnoe said...

aku sgt la bdengki dgn ko!!
aku nak g xdpt!!
wa.~~!!

anwar said...

Suami ustz bahyah, ust Wan Akashah tu sebelum ni pernah mengajar saya :) X sangka jadi pendakwah bebas lastly. Baguslah banyak invest in books