May 8, 2008

++surat...++


TAWARAN KEMASUKAN PROGRAM ASAS KOLEJ TEKNOLOGI MAKLUMAT UNIVERSITI TENAGA NASIONAL SEMESTER 1, TAHUN AKADEMIK 2008/2009

Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program Foundation in Information Technology di Universiti Tenaga Nasional, kampus Putrajaya bagi kemasukan semester Jun 2008 sahaja.


ermm....skrg ni...aku da pening...
mungkin aku akan masuk uniten ni...
sbb program yg die tawarkan tu mmg kena betul la ngn minat aku...

masa mula2 aku dpt surat ni td...
tersangat la gembiranya aku...
fuuhh...akhirnya sampai jgk surat ni ke rumah aku..
ingt surat ni stuck kt memane..
yela..umah aku kn kat bangi je..ghase cm lambat benor surat tu nk sampai..
pdhl tempat die pos nye kt pusat mel bangi ni jgk..

pas aku baca surat ni...
otak aku bepikir...

camne la environment kt sane nnti..

orientasi die lak cmne...
ape yg aku akan belajar...
camne kawan2 yg ade kt sane...
lect ok ke..
dapat ke aku catch up sume...

erm...
harap2 dpt la..
sbb aku x nk mengecewakan lagi mak ayh aku yg da bg peluang kedua...
da la kt tempat cmni..fuuhh...

SEMANGAT!!!
jgn ilang.........amin..........

adios amigos....wasalam..




2 comments:

achik said...

thanx,sbb kasihankan kakak dan abg ipaq achik tu...

n pls..pls..pls..jgn jd mcm achik dulu!!!

nk menyesal skrg pun dah tak guna..huhuhuhu...

slmt belajar lg,dan jgn hilangkan semangat tuh!!

++nGin rUi++ aMoi ~ said...

gd luck kat uniten nanti++
krm salam kat abg dex aku tu ..
hehehex ..++