May 20, 2008

++tagged..++

salam...

all this while tiap kali aku bace blog org mesti ade yg kena tag...
konpius aku ape mende la tag tu...
td usha page tnoe plak,x pasal2 aku kna tag gak..
aiyaa...

lepas aku merenung page tnoe lam masa stgh jam...
baru aku dpt idea cmne nk jwb bnda yg ditag itu.....


topic : 5 important person in your life!


my ibu....dearest mum....
the most important person in my life....tanpa die,aku xde kat lam dunia ni....
die la yang jaga aku dari aku kecik sampai besar...
mcm mane teruknye aku,die sabar dgn perangai aku ni....isk3....
walopon ibu salu beleter kt org,
ibu...k.long syg ibu sgt3!!!!


my ayah...dearest dad....
ayah pon the most important person in my life....tanpa die pon aku x wujud kt lam dunia ni...
die sanggup wat ape sje untuk ank die yg teruk ini....
sabar dlm mendidik kami adik beradik...
ape saje yg aku mntk he will try to fulfill it....
ayah..k.long syg ayah sgt3...


my siblings...adik2 aku...ni kira person gak tau....hehe
syaza,afif,ili....
xde dorg,idup aku x sempurna...
even though aku salu marah dorg...bebel2 kt dorg...
tp,aku sgt2 perlukan dorg dlm idup aku ni...

my fren,tnoe...my besties..
ish..kalo xde ko lam idup aku ni..
adoi..pyh weh..ko ttp kawan aku sampai bile2 mok!!
luv u tnoe!!

last but not least...

k.a.m.u...

thanx sbb ade lam idup ni...
make my life feel great...


**kuar dari tag....

another important person in my life...


achik...
u make me know the way to go....thanx...
syg acik sgt2..even acik mrh2 org pon,tp org tetap syg acik...


ma....
org syg ma sgt2...

No comments: