Jul 25, 2008

::..arini punye cerita...::

salam sume!!!

fuuuhh...arinikan....ade satu kjadian yg sgt lwk(bagi aku la..org laen aku tatau)...hohoh...

citenye mcm ni....
waktu aku ngah lepak2 ngn amir kt lobi COIT..apiz kol amir...
maybe apis tnye amir kt mne skg cmtu la...
then amir dgn selamba die trus jwb "aku dlm klas skg..klas da tukar tmpt tau..kat tgkt 2 bilik r05"
aku glak gile2 masa dgr amir ckp cmtu...

then dlm 10 mnit pastu..
aku nmpk ramai klasmet kitorg (amir pgil seplatun klasmet) bising2 dpn blik kuliah nk tnye puan tu sal klas math...
dlm ramai2 tu aku nmpk la apis...
aku jerit2 pgil name die time tu...tp die ni pekak sket..hoho..

selang bape mnit pstu....
aku dgr dorg jerit "PENIPU!!"...

dan teka sape yg kna cop penipu tu???


of coz apis hokeyy!!!hahahahah...**"x psl2..kna cop penipu...sian ko apis...ish2..."


then die kol amir balik...amir suh aku jwb kol tu...

apiz: weh ko kat mane snanye ni??

aku: weh apiz..cube ko jln dpn sket dri klas tu...*masa ni die ade kt dpn klas tutorial tu*

*apiz jln dgn pnuh saspen..*

aku: ko pandang kanan sket...ko nampak???


masa ni...apiz da jerit kuat "korg penipu!!!!"

mmg time tu aku ngn amir bantai glak gile2 thp gaban....:lb_6:
da la port kitorg duduk tu dkt ngn tmpt fotostat..
so rmi gak la yg tau apiz kna tipu ngn kitorg buta2...

then tjadilah perbualann spt dibwh....

"aku sumpah korg!!"

"ko nk sumpah ape kt kitorg??"

"aku sumpah ko amir,x jumpe jln balik umah nenek ko!"

"aku mane blik umh nenek aku..aku balik umh mkcik aku kt seremban..haa.."

"ah.x kire..same gak.."

"ko plak fifah,cirit birit petang ni!" *apiz..sumpah ko x kna hokeyy!!!*

"pehal plak??aku da cirit birit da pg td..cukup ar...xde..xde"

"aku x kire..korg kna gak sumpah aku ni"

"mne boleh..sumpah skali je..abis da...x boleh..x boleh"

"korg mmg!penipu!!"

*kaler biru:apiz
*kaler ijau:aku ngn amir


:lb_6: saba je la...
on that time gak pija kuar dr klas tau...x psl2 dgn die2 kna cop penipu gak ngn apiz...*ngaa..sian pija..*

apiz siap ckp kt abg fotostat g masa aku suh die tlg fotostat kn ketas ntuk aku...

"abg..nnti bdk bju pink tu amik ketas ni...tu ha..abg nmpk x??tu..yg penipu tu!!"
*arini aku pki bju pink..*

haha...apiz2..mengong ko ni....ish3.....:girl_16:


:girl_2:

watak utama....


apiz, amir, pija , aku



c ya next entry!!!daaaaaaaaaaaaaaa~~~~~

No comments: