Sep 12, 2008

My Midsem Result...again....(^-^)

salam....

smlm...aku ade klas stat from kul 9 pagi smpi 9.30 mlm...

pagi tu..aku ade kuiz math...
alhamdulillah..aku dpt jwb dgn lancar..
walopon soklan tu dlu sparuh mati aku nk jwb kt skolah..:mStudy:

ptg tu plak..aku ade ujian agama..
agk tersekat gak nk jawab..x ckup preparation maybe...:tsk:

mlm tu plak..klas cmpf...
aku dpt result ntuk kuiz dgn midsem test...
alhamdulillah..i manage to get a good mark..
kuiz,aku dpt full mark...
midsem,aku dpt second highest out of plus minus 60 people in my class..
:mKenyang:agk lega..sbb aku study last minute...esok nk test,ari ni baru bkak buku..heheheh...
kire bebaloi gak la markah tu ngn aku..
sbb highest pon beza 0.05 je ngn aku..n aku pon beza 0.05 je ngn third highest...



erm..nmpknye aku kna lipat gandakn effort tuk maintain kn result ni smpi final sem...

x leh tido mcm ni :antok: time blaja...fuuhh~~

"go pinat go!!u can do it!!"

lg sbln nk final exam da...13/10-15/10
cuak...takot..risau...:pandaGeli_21:

wish me luck!!!!!!!
:pandaGeli_26:

2 comments:

ummuafif said...

Tahniah untuk anak ibu... maaf semalam ibu provoke kak long. Ibu tidak putus-putus berdoa semoga kak long berjaya di dunia dan akhirat... Apa-apa pun akhirat tu yang paling penting sebab test di akhirat tak boleh nak ulang. Sekali gagal, gagal untuk selamanya. Seimbang antara dunia dan akhirat.

Sayanggg Kak Long

meo188 said...

gubluck