Sep 5, 2008

update..update..

salam....

da lame x hapdet blog ni...
tatau nk tuleh ape snanye...huk..mcm blur2 je since stat blaja ni..:lb_10:

erm..last 2 week aku ade midsem test for math ngn cmpf nye subjek...
so far..yg aku dpt hanyalah math pnye result je...

sgt la tidak percaya bile tgk result aku tuh...
Alhamdulillah...i'm the third highest in the class..
x pnh dlm hayat dpt math jd highest2 neh..
bile dpt tu...rase cm heaven gile!
:puppyeyes:

x caye pon ade gak...
yela...bnda yg aku blaja tu..same je ngn ape yg aku blaja msa skolah mngh dlu...
msa skolah dulu punyela lemah tahap gaban maksima subjek ni...
bile amik test kt cni,blh plak dpt markah sbyk tu...
kalo dulu...nk dpt lulus pon semput!

pape pon..aku syukur sgt dpt camtu...
at least aku dah buktikn yg aku leh wat benda tu kn?
hope final pon dapat maintain kn result ni..ameenn....
:girl_9:


lagi 25 ari nak raya!!:pandaGeli_02:
pose penuh ye...jgn curi makan...:pandaGeli_12:

2 comments:

RieNa said...

wahhh..bagus!!!

tp jgn cpt suka..kena usaha lebih lg..

u've climbed a hill,but u still have mountains to climb.

good luck!!

cik pinat.... said...

okeh acik!!
mekaseh!!
love u....hehe