Jan 21, 2009

something..

salam...

got this thing from buletin kat satu tmpt tu...

Penasihat Majlis Agama Islam Johor, Datuk Nooh Gadot dipetik sebagai berkata:
"Hukum memboikot barang AS kini jatuh WAJIB dan jika ada sesiapa yang tidak mahu
memboikot maka hukum menyokong AS dan Israel ialah lawan bagi wajib, iaitu
HARAM." Beliau menegaskan hukum wajib itu tepat kerana adalah jelas AS dan
Israel kini terus degil, sombong, takbur, bongkak, tidak berperikemanusiaan,
musuh agama dam membunuh manusia tidak berdosa termasuk kanak-kanak, wanita dan
warga tua di Gaza. "Usaha ini perlu berterusan dan jangan hangat-hangat tahi
ayam," katanya.

Dipetik dari Utusan Malaysia- 12/1/09



so?? korg mcm mane??

monologhati: mampu ke aku bertahan tok boikot benda2 ni??xpe...demi saudaraku..

2 comments:

bulan bintang capricorn said...

wuarghh..
da msok wajib ke..
ngee..hurm..
bley ke x ek nk boikot sume brg2 tuh..
byk brg2 yg kne boikot 2 sume brg yg mmg sure2 slalu pkai..
ssh gak nk boikot..

pinat.!!
bbc copy paste ek n3 nie..
nk share kt my blog skali..
hehe..
klo bley arr an..

p.i.n.a.t said...

owhh..blh ajee bbc..
benda ni mmg untuk di share same2..