Jan 10, 2009

twilight..



:hi:

salam...
entry kali ni psl twilight..
hurm..aku tau ramai da tgk awal lagi dari aku..
tapi..aku nk gak buat!

okeh..
aku baru je tgk movie ni snanye..
pas exam macf ari kames lps..
lepas geram senanye..
sal masa exam macf tu cam hampeh je..:puteh_15:
nk tau ape yg jd masa exam tu..sila la ke page ipin_cute a.k.a amin..

enough with that *tuutttt* macf..

sal cite ni plak..
overall mmg best!
even cite die first2 tu cam agk keliru ar bg aku kn..
tp mmg blh feel la..
plus..plus erdward cullen itu mmg la sgt hensem!!ngehehe..

kesah ni berkisar sal sorg girl ni name bella yg pndh duduk ngn ayh die..
stat skolah kt high school
apentahnamedieakuxingt..
then masa klas bio die kna dok sblh
this-gorgeous-erdward
at first erdward agk x ske kt die..
pas da lame2 tu baru bella tau nape mule2 dlu erdward x suke kt die..
then bella stat tau sal hal ehwal family erdward ni pas satu kejadian where bella terlibat ngn eksiden..
erdward save her..
stat dari tu bella wat research and tau sal erdward ni..

wokeh..tu je kot yg mmpu aku gitau..
sape yg x smpt nk tgk kt wayang cite ni..mcm aku
aku nasihatkn tgk la cite ni..
best!!:girl_4:




skrg dlm proses nk baca buku die lak...
erm.sape ade buku die??
blh bg pinjam??

ohh..aku x sdr diri nk final da..





:wave:

1 comment:

Siti Fatimah Nabihah said...

yeah.. hidup twilight! Twilight best!