Feb 19, 2009

adik ili punye cerita..

salam..
semalam kan baru ku tahu sesuatu...:ahaha:

cite die mcm ni..

masa tengah teman adik wat keje sekolah,
aku pon nyanyi la lagu yg selalu aku nyanyi kat abg cik..
lirik die mcm ni...

abang cik bdk busuk..
budak busuk..
budak busuk..
abang cik budak busuk..
budak busuk..
**nyanyi ikot rentak 'marry had a little lamb' tuh**

then terjadilah perbualan berikut:

adik: kak long nih..asek2 nyanyi lagu kt abg cik..asek teringat kat abg cik je..
(masa ni abg cik takde dlm bilik aku..)
aku: kenapa??x boleh ke?ke adik jeles?
adik: yela..adik jeles la..asek nyanyi kat abg cik je..
aku: okeh-okeh..kak long nyanyi kat adik plak eh..


aku pon nyanyi la lagu yg same kat die..
tersengeh-sengeh je die...

hohohoho...rupa-rupanya..
adik ili jeles sbb aku selalu nyanyi mcm tu kat abg cik...:pandaGeli_13:


huu..sori la adek weh..adek punye name tak masuk la dalam rentak tu..:puteh_22:







monologhati:
aishh..tetibe je berdebar tunggu result nih...

2 comments:

RieNa said...

adik ili budak busuk
budak busuk
budak busuk
lalalalalalalala

apa2 je adik ili ni, lagu budak busuk pun nak jeles...aiiyaa!!!

p.i.n.a.t said...

ngeh2..tersengeh2 die bace nih..