Feb 8, 2009

hlovate's novel..

:pandaGeli_36:
salam korang..!!

waa..mood xde nk study nih...masalah..masalah..
bile mood xde mula la tangan ni nak gapai benda2 laen yg tak seberapa ilmiah..:mHihi:

tadi pas mood ilang nak ngadap cmpf, g la jenguk kt susunan novel sblh katil..
pandang-pandang..tenung-tenung..wat kira2 sket..
tgk mostly kt situ novel dari hlovate..

hlovate ni la satu2 nya writer yg aku ada sume novel die...
sebab...
cara die tulis saaaaaaaaaaaaaaaaangat la best!!
sempoi je ayat die..
plus..plus..banyak term yang aku belaja dlm novel die..
term yg doc guna..term yg engin guna..term tuk music..

lagi..
die ade jgk selit hal keagamaan dlm novel die..
kira mcm sambil korang bace,korg leh tmbh gak la ilmu agma..
x byk sket pon,korg leh tau..

kat bawah ni sume novel2 yang die tuleh...:pandaGeli_19:



ohh..aku tersangat-sangat-sangat suke novel ni!!
memang mengimbau kenangan zmn sekolah la..
even aku nye kenangan xde la sebest dorg dlm ni, tp btol2 wat aku rindu kt sekolah balik..
at least, aku ade gak rase mcm mane dok hostel tu..
flying without wings dari ostel..:puteh_19:
bace 88 kali pon x bosan novel ni..tetap gelak smpi golek2..


novel ni..erm..menareeeeeeeekkkkkkkk!!
aku blaja term doc dlm ni la..mcm mane die intern sume..huuu..
pastu blja spanish sket..holland sket..
novel ni kire mcm kesinambungan dr tunas yg kt ats tu la.
tp kalo ikot tarikh terbit,buku ni dlu kuar dr tunas..
tapi, x kesah la..2-2 menareeekkk!

novel ni..besssssssssssstttttt..!
hang li jo ngn sultan along..huhu..
baca novel ni,rase mcm nk pegi je aberdeen tu..




aku baru je baca novel ni..
ade 3 cerita a.k.a writer dlm ni..
hlovate tuleh citer tjuk schubert's serenade..
yg ni punya citer sedih ooooohhh...
tapi tetap best...blaja sal music lam ni..



latest oh hlovate's!!
x sabar nak bace yg ni punye...
td baru je order kt jemariseni.com
:mGuilty:

hurmm..pasni boleh la aku declare diri aku ni as kipas-susah-mati hlovate...
cara die tuleh novel mmg laen la..
blh kate addicted je kt novel die..ngeee..:puteh_23:

tapi...
bak kate hlovate,
baca novel bace la jgk..
blaja jgn lupe..
ibadah jgn tinggal..
sbb die kate,die pon ade saham jgk dlm ape yg kite buat sbb novel die tu..
ingat tuuu!!


monologhati: huuu..x sbr mau abes final..lambat nye msa bejalan..adoiyaiiiiiii

6 comments:

bulan bintang capricorn said...

nie mmg btol2 kipas-susah-mati hlovate nie..hehe
bbc pown minat hlovate nie tp novel yg triplet ngan writer len 2 bbc x bc lg..
best ke novel 'gurindam jiwa' 2??
rooftop rant 2 da kuar kat kdai buku ke blom ek..
nk order on9 xreti sgt..
huhu

p.i.n.a.t said...

skg pon sis ngh nk abeskn novel triplet tu..
tp yg hlovate tulis tu mmg best la..
kalo bce kat blog die pon cite ss tu mmg best..

rooftop rant x kuar g kt kedai..
kt jemari seni skg da bkak pre order la..
mgu dpn la kot ade kt kdai..x sure..

~zuLaiFaH~bUdaK CuEk@! said...

suka+gilerXmasyuk=mantap

memang x puas bace..
b'bolai la bli n bace

p.i.n.a.t said...

btol..btol..btol..
sokong anda..!!
yeahh~~
btw,thnx sudi lompat2 kt cni..hehe:p

KaTaKPuRu said...

just fall in love with hlovate...
huaaaa.... 3 kali repeat rooftop rant! tapi langsung x bosan...

p.i.n.a.t. said...

yeahhh~
mmg xkn bosan pon bace..huhu~