Feb 28, 2009

kereta baru..

salam...

ehem..ehem...
arini kereta baru ibu aku sudah sampai...:girl_11:

eh aku ade bagitau kat korg ke yg my mum beli keta baru?

okeh..okeh..my mum ade beli keta baru..
toyota vios..

sbb beli??
anak beliau yg sulung nak pakai keta jgk..:mKorek:ank sulung beliau ni mmg sgt mengade..
so,beliau pon decide mau bg kat ank beliau yg sulung memakai keta yg lame itu..
dan beliau membeli keta yg baru...eceh..skema punye ayat..

tadi..dalam pukul 12 tgh ari keta tu sampai kat umah..
ibu ngn ayh g amek kat toyota pnye workshop..err,ke service centre eh?


muka depan keta..masa x pasang no plat g..


bontotblkg keta pas pasang no plat...


ohh ya..keta ni kaler blue grey..ala,kalo korang tgk kat jln skrg ni melambak kaler ni atas jalan..

haa..aku ade entry pasal petang td punye ujan...nnti aku publish eh..



monologhati: fuuh..result da dpt..sem da nak bukak..



post signature

3 comments:

RieNa said...

anak sulong kakak i tu mmg mengade, org laen baru pas lesen pakai kancil je. dia dpt honda city oo!!!

jg kete city tu bebaik.drive bebaik.

dah laa x reti bwk kete manual. uwekk!!

p.i.n.a.t said...

ntah ank sulung tu..
ish3...

haa..ank sulung tu kate,okeh!akn di make up baek punye..hehehe

bulan bintang capricorn said...

wahhh..
da dpt kete..
ley bwk jln2 pasnie..
hahaha
;p