Feb 16, 2009

rooftop rant..twilight..

salam...

da abes da bace novel nih..
sgt best!!
mcm2 benda blh aku amek wat pengajaran untuk diri aku nih...

  • semua orang boleh berubah..antara nak dgn x nak , antara lambat dgn cepat je..mcm trisy..mcm jade..
  • bercita-cita lah walau setinggi langit..x salah pon kn?mcm jade..cita-cita die sgt tinggi..

hurmmm..ade banyak lg sebenarnye..banyaaaaakkkk sangat!

memang aku suggest la kat semua yg ngah bace entri nih, bace la buku rooftop rant nih..
cara hlovate nih tuleh mmg sangat ringan..tapi mcm2 benda kite boleh dapat..

lastly , aku rase ayat nih sgt la mendalam...
live hell or live well.. you choose..


satu lagi..eheh..gile x pandai menulis aku nih..td kate da last,ade lagi..heeee

tadi baru je abis bace novel twilight...
ohhh...aku jatoh chenta sangat2 dkt edward dlm novel dari edward kt movie...
tapi aku tetap bayang org yg same jgk..ngeee...



daaa~~~~~~~~

2 comments:

bulan bintang capricorn said...

jeles gle sis da bc dlu novel rooftop 2..
wuarghhh..
xpe2..
t bbc bli novel 2..

p.i.n.a.t said...

eheh..
x mo jeles2...
pegi beli cpt..nnti abes kang meraung plak..:p