Sep 13, 2009

emo?yep.


pagi td hepi..
tetibe ptg ni mcm emo..
hormon tak stabil betol la pinat nehhh~

seblom nk emo lebey2..
aku dpt new lappy!!
dell vostro1400..
okeh,aku suke gilos.

back to emo.

monolog dalaman pinat:

"Ya Tuhanku,
aku lemah tanpa dia..
aku mungkin hilang die..
aku redha dgn kehilangan die..
tp jujur aku kata,aku tak mampu xde dia..
dia la sokongan aku selama ini..
dia la yg mengenali aku.
sejujurnya,aku masih perlukan die..
sgt2 perlukan die..
tp..
hanya Kau yg Maha Mengetahui ape yg terbaik utk ku..
jika kehilangan dia ni adlh yg terbaik,aku redha..
tp jika tidak,kau pulangkanlah balik die pada ku."

hurmm..
i lost my fren..
i lost someone who is really u/stnd me..
aku tatau mane slh aku..
suddenly,dia hilang mcm tu je without pesanan not even a single word!
tetibe die senyap.
no respon for all my messages..
sampai aku give up da..


suddenly,feel sooo kosong...
bkn x pernah die senyap time weekend..
adela 2 3 kali.
tp kali ni rase mcm die akn senyap smpi bile2..
xpela..
maybe die perlukan masa kot..
kite tgk seminggu ni,kalo die senyap jgk..
maknenya,aku kena teroskan idup xde dia la.

hurm...
"Ya Allah,aku mohon..beri aku kekuatan emosi.."


eh.eh korg..
nape eh,lately ni aku asek nk muntah je..
mkn pon skg sikit je.
mkn sikit da kenyang..
angen ke?
haaa..jgn ckp aku pregnant ke hape..mau kena ketok ngn aku!aishh~

9 comments:

imHepPie said...

nak lappy bru gak wuuuu

p.i.n.a.t. said...

imheppie-> pegi loyat beli la..heheeh~

aminsahari said...

aiyaa.. jgn ketok laa..
bru je mau ckp pinat ehemm2..
kihkih..
tade laa.. guraw je..
jge diri baek2 aaa.. ;)

oRkId eDyLiYnE said...

angin lah tu kot...
makan lambat sangat ke???
tak pun kurang makan yang berkahsiat...
heheh pepandai je...

sabarlah ye...
mungkin dia perlukan masa...

=)

p.i.n.a.t. said...

amin-> ko siap,sok aku jumpe ko,kena ketok!!

orkid-> xde la mkn lmbt pon..azan je tros bukak..maybe sbb sahur x mkn kot..ermm..
ngah bersabar la ni..
tengs ye.

keSENGALan teserlah.. said...

maybe dat sumone ade mslh kot..
private...

huhu..ekekee..bru nk ckp tadi sis..tp da kene amaran..
angin la kot sis..huhu..

p.i.n.a.t. said...

zatie-> mungkin la..hurmm..
haa..jgn nk ckp peknen eh..suci lg neh..lalala~

RieNa said...

lagu nih utk kamu.

Imran Ajmain - Jika Engkau Pergi

Bermulanya semua hanya dengan rasa
ada saja yang tak kena
Rupanya kau berkasih
Menyingkir setia
Sandiwara penuh dusta

Kini ku beri satu amaran
Jangan nanti jadi cabaran
Aku ingin kau memadam kenangan
Menjadi mimpi berterbangan

Jika engkau pergi, bulan dan bintang tetap masih di langit
Jika engkau pergi, air mengalir takkan berhenti
Jangan khuatir tentang diri ku
Ku janji takkan merindui mu

Bermusim resah hadir membelai
Menyentuh hati kecewa
Janji sehidup semati
Tinggal tiada lagi
Impian hancur depan mata

Semakin terungkap kepastian
Biarlah ku rela melepaskan
Pada mu cinta cuma lah mainan
Sekadar untuk senda bersama

Puas sudah ku berikan engkau segalanya
Jalan cerita pun nyata akan berubah


-----------------------------------
bleh carik lagu tuh dlm you tube.

sekian, slmt berjuang melawan perasaan.

kumbang bkn seekor.

p.i.n.a.t. said...

achik-> waaa..lagu ni sgt besh!bezaman da suke ngn lagu neh..
really2 inspired.