Jan 24, 2010

mimpi pelik.

salam..

tadi kan,pinat tido tau.
pinat tido mcm ni,

 image credit to pkck google yg kachak lg bergaya.
ye,pinat mmg suke tido petang..mane x gmok kan?*ngahaha*

pastu kan..
aku mimpi tau..
okeh,mimpi ni sgt pelik.
serius pelik.

da la muke nampak clear sape die.
siap kua no fon bagai..ngehh..

cite die mcm ni..*ceh,siap bercerita..pjg sgt kah mimpi tu?*
tetibe hp aku bunyi lagu tanabata matsuri by tegomass..incoming msg lah..
aku pon bkak ar hp..
tetibe kua ayat neh,"dulu,masa i-- ngn i-- xde,kite tak jd mcm ni kan?"
*okeh,aku tatau motif ape kua ayat gitu*
pstu boleh plak msg tu terpop out..jd mcm satu peta minda terbentang dpn aku.
penuh okeh kertas tu and bkn takat kertas tu je pop out..skali dgn tuan2 msg tu kua skali...
imagine la,manila kad yg disambung2 dlm 6 keping..
besar kan??haaa..besar tu la.
ade la tulis dlm tu,"dulu kite mcm ni..bla3.."*maaf,x jelas sgt ape die membebel neh,*
then tetibe kua plak zodiak2...
die tunjuk kat satu zodiak,siap lukis emoticon marah2 lg..
and die ckp,"hah,die mcm ni la..mengamuk2.."
then die tunjuk kt bulan march plak..
aku tak bape jelas ape die tulis dlm tu..but,ade la mention kurus.chubby ntah mende ntah..
then tetibe die cucuk2 pinggang aku..and ckp,"nnti kite jumpe 1 april ni,kite tgk..jd cmni x?"
byk kali jgk die mention tarikh tu..1 april.1 april..
and die ade nk ckp sal parents die..

tp,aku terjaga sbb ayah aku balik..
dan mimpi pelik itu pon berakhir.....

1 april??
ape yg ade dlm tarikh tu?
april fool kan??
seingat aku,xde sorg pon kwn aku yg ade kaitan dgn tarikh tu.
apesal la die mention tarikh tu.

sungguh la..
syaitan sungguh suke kaco org tido petang neh.
berpesta kamu ye syaitonnn masa aku tido???ish3....


6 comments:

amoi said...

tak paham cter ==

p.i.n.a.t. said...

ko mmg pyh phm...
ko phm lee min ho je..ceyt~

stranger.. said...

haha..tah2..de org nk minang ko kot...aiyok..

p.i.n.a.t. said...

ahaha...sapekah yg nk minang itu??

amoi said...

lee min ho ckp tamil pung aku paham kot.ahahahaha~

p.i.n.a.t. said...

tp ko kna pki subtitle kn nk phm?ahaha..