Feb 24, 2010

motif sama.cara lain.

everyone act based on their own good.
aku act atas kepentingan aku sendiri.
kau act atas kepentingan kau sendiri.
semua mcm tu.
takde yg act sbb org laen.
mesti pikir sal diri sendiri jgk.
tlg jgn pretend mcm kau takde pk lsg sal ur own good bile kau start bertindak.
every single person ade rase nak kan menda tu utk diri sendiri..
kenapa,mengapa,dan bagaimana kite act tu yg membezakan kite semua..
everyone has their own way.

utk certain thing,
aku ade cara aku.
kau ade cara kau.
motif kite tetap sama.tp cara kite berbeza.
kau phm kan aku cakap neh?

p/s: utk kamu,mls da nak ckp pape..we'll do it by our own way..jgn xpect i will nvr repeat that 'thing' again..mind that.

No comments: