May 17, 2010

the issue...=)

the issue about me being a fangirl to jpop and kpop idol..=)

first,i'm soooooooooooooo grateful i bump into this kind of things.
seriously,grateful...
this fangirling thingy really distract me from thinking 'bout those shitty problems that i need to confront..

serius..when i'm feeling pressure or something,i'll play any variety show that will make me laugh even i already watch it for a million times..
when i wanna cry,i turn it on..
when i wanna scream,i turn it on..
and all those show never fail to make my feeling better..

this fandom just like another world to me..i live in this kind of world..
stop here.please don't condemn me just because am being a fangirl to all those groups...sebab,there is someone yang sangat tak puas hati bila aku jadi fangirl neh..

maaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyybe some of the readers rasa macam distract gile bila baca blog neh..
sikit2 pasal that artist..sikit2 pasal that artist..kan?
seriously,this is my blog..and i think i have a right to write whatsoever dalam ni kan?
yesssss....i do need to think about readers punya pendapat.readers punya rasa..*tapikann..ade ke orang yang baca blog aku ni??*
bout something related to the artist yang aku tulis dalam ni,bila aku tulis pasal diorang.bila aku post gambar dorang.bila aku letak lagu dorang..that mean,aku nak share dengan korang apa yang aku minat..=)

semua entry dalam blog ni,semuanya aku tulis sebab aku nak share dengan korang..
yes korang..my readers.my followers.=)
aku nak share apa aku rasa.
aku nak share apa aku fikir.
aku nak share apa aku minat.
and sometimes,aku nak share apa yang aku belajar..apa yang aku tahu..

tujuan aku buat blog,sebab aku nak share dengan korang.
bukan saja suka hati tak ingat dunia buat blog..
sebabbbbbb,
sometimes share dengan strangers much better rather share dengan someone we close right?


enuff said la...sebenarnya,aku nak tulis pasal menda laen..ntah apesal terpesong pasal topik ni pulak..
xpela...saje nak share rasa dengan korang...
emosi tak berapa stabil lepas buat keputusan pasal betrayal last saturday..heheh..=)


***as a muslim,memang laa..everytime rasa serabut,tertekan semua of course lah mengadu kat DIA kan?tu semestinya la pinat buat...but those yg dimention kan dekat atas tu pun,pinat buat jugak..kira macam side helper la...=)***

whatever it is pon...

till then,
me the owner of this blog...=)

4 comments:

AesyaZealous said...

betul2. tak salah berhibur. yang penting xlupa kepadaNya. kan?

p.i.n.a.t. said...

yep2..betul2...=)

nabilah_2908 said...

hmm..betul tu dear..

its your blog...suka hati lah nak buat apa..jangan kisah sngt apa yg org cakap...

happy blogging... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

p.i.n.a.t. said...

thanx dear..=)