May 18, 2010

masa berterbangan....=)

tadi dekat kelas berlaku perbualan berikut antara lecturer dengan student2 nya:

kelas discrete->
lecturer: "next week is week 6 right?so we cant postpone our quiz at all..u only have 2 weeks more before final..plus,on week 7 i have to give ur carry mark.."

student:
1: "what?minggu depan da week 6?serius?ehhh..."
2: "dah week 6 da minggu depan?my Godddd...biar betul."
3: "dah nak final dah................."

kelas bm->
lecturer: "kite ade lagi 6 kali je nak berjumpa..tp,individu punya presentation,ramai lagi tak buat ni..topik pun ade lagi tak cover."


okehhh..rasa macam baru je masuk special sem last april..
dah nak final early june neh...sangat sekejap...
2 minggu lagi nak final da..*OMG!what did i learn for this 5 weeks???*

tapikann...aku lagi suke special sem gini..macam tak sedar masa berlalu..
sedar2 dah nak final...=)


owh.owh...this june world cup fever will start right???
ngeeee...i liiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
already have list of countries i want to cheer on......*one of my fav country's world cup 2010 theme song: "victory.victory.victory *****" *
u'll know when the time's come...=)



end.
till then...=)

6 comments:

Siti Fatimah Nabihah said...

hahaha.. sama la suka rasa cepat masa sem ni berlalu.. tp nnti bila time nk final rasa mcm setahun lamanya.. hehe

p.i.n.a.t. said...

seb baek final pinat salu ari dekat2 je..xde la rase lame sgt..hehehe~

RieNa said...

kak long abih final bila? cuti skolah ni mak lang nak blk kelate lah. kalau kak long dgn kak nik ada,takyahlah acik hantaq kat angah @ mak njang nawal.

balik penang eh? jg nawal eh? nanti ada laa upahnye (iaitu kasih syg yg tak berbelah bg dr acik.hehehehe)

p.i.n.a.t. said...

erm..abeh 8 jun..tp 11 smpi 13 jun maybe ade rakan muda pnye program..14 jun la org blk..eh..cuti skolah bile?

RieNa said...

5hb dah start.

p.i.n.a.t. said...

owh....okeh2...org blk la nnti..konpem blk!