May 12, 2010

piala thomas.uber..??

semua orang dok cakap pasal piala thomas.piala uber tu kan?
to be honest,aku tak tengok at all pertandingan tu!

kenapa?

ntah..macam takde rasa nak tengok.
jap2 je dengar Malaysia kalah.
pastu siang tadi tengok fb ada cakap pemain beregu buat hal sampai kena bubar..
hafiz hashim kalah...*yg ni mmg aku da agak da kalah*
Malaysia kalah dengan Jepun kan??*serius,kalo china aku boleh terima lg.*
how come aku nak bersemangat ngadap tv tengok??
buat aku pressure je terjerit2 kat rumah and keputusan tak berubah..
pastu tambah pulak dosa dok maki2 depan tv..
dari aku tengok sakit tekak jerit,tambah dosa maki orang tapi takde hasil,baik la aku baca je paper,fb je pasal sume ni..

latest ni(9.15pm),choon han kalah eh?
Malaysia vs Denmark?*harap2 la Malaysia menang...ameeennnnnnnnnnn*
yes,Malaysia menang!!
tahniah.tahniah...sila bawa harapan peminat badminton Malaysia dengan penuh bersemangat lagi ye......=)


haritu..before start event neh,aku dengar la kannn yg wakil Malaysia yakin akan menang piala ni..
and aku harap jugak Malaysia tetap genggam piala ni..
agak2 ada harapan lagi tak sekarang??
harap2 ada lagi la harapan tu kan.....
1 Malaysia..Malaysia Boleh!!

8 comments:

bH said...

hidup badminton malaysia!! haha.. bosan betul xde tv ni..asyik dapat info salah je

p.i.n.a.t. said...

ahahaha..kena hidup jgk!
lorr yeke....bace paper cpt2!

RtaiN said...

aku ngah setia menengok ni haha :p
rase cam denmark mnang je nih.

Ayu Firzara said...

hye, salam singgah...comelnye blog!

http://firzarafairyland.blogspot.com

p.i.n.a.t. said...

rtain-> ko tgk..pasni ko gtau aku result die ehh..

ayu-> salam.salam..sudi2 la jenguk lg ehh..mekaseh~

aminsahari said...

aku dah tak menaruh harapan pada skuad negara pinat. huhu

RieNa said...

sokonglah team malaysia.

jgn tau kondem je.

kalau bkn malaysian sendiri yg sokong team malaysia, takkan nak suruh org bangla plak sokong?

elok jgk kalah dgn jepun, sbb dorang blajar dr kesilapan.

p.i.n.a.t. said...

amin-> ahah...asal?sbb ko tgk dpn mata pasukan kite?

achik-> xde la..sokong je..sape ckp x sokong..~