May 24, 2010

sape nk pp saye sikit?



pipi makin tembam..
ade sape2 nak sikit tak pipi ni?
bila senyum dah nampak macam kuih pau terlebih pau da ni.......T_T
aiyoyoyo~

gambar ini diambil oleh inche farhana ridzuan ketika di kem weekend lepas..sekian~


sedikit luahan perasaan:

petang tadi,bibix ada update status pasal ade laaaa one of our classmate back on 2007 ni promote supplement utk kuruskan badan kat fb..and yes,die mengamuk tahap gilaaaa punya..

for me,serius..sgt annoying okeh org promote2 menda2 macam tu...sekali boleh terima..tp bila dah banyak kali,serabut tau tak?serabut?fine lahh..kau nak tengok kitorang kurus,tapi boleh tak jangan kacau kitorang kalau kitorang cakap TAK NAK?one fine day,InsyaAllah,kitorang kurus jugakkk..but not with what not supplement ntah menda ntah..same je kottt supplement ni,tetap kena jaga makan..tetap kena exercise...beza,mungkin la menda tu menolong la sikit control nafsu makan tu..but,serius..annoying okehh..annoying...tapi serius laaa,aku rasa kan,memang semua distributer produk ni sangat dedicated la kottt nk promot barang dia...pantang nampak orang badan besar sikit,mesti nak promot baekkkk punya..aku da jumpa ada la dalam 3 orang yang berkaitan dengan produk ni...dan ini membuatkan aku lagi menyampah tiap kali terbaca nama produk ni..ngeeeeeeeee~

aku tak nak cakap apa nama produk tu..for those yang rasa2 tau apa produk tu,diam2 sudeyyyyyyyyyyy~

5 comments:

Amieynna Amin said...

salam..
saya pun terlebih pp..
maaf xleh nak amek pp awk..
hehe
yes..
sy xsuke org yg paksa2 suh mkn itu ini..
mencik..

♥ Syira ♥ said...

saya tanak mintak maaf. saya punye pipi yg over loaded ni pun takde orang nak amik.

:(

a d r e y n i e e l i s y a said...

comel apa pp tembam2!!
hehe.
i loiiikee..

a ah...
x suka kan kalo org over promote ni....
kalo barang yang bikin snsitif ruh..
mmg x best laaaa

p.i.n.a.t. said...

amieyna-> tau xpe...x suke gile!

syira-> wuwuwuwuwu~kamu xmo amek pp kite sket...huk3..XDD

adreynieelisya-> errr...comel ke?ahaha..~
siyes x suke!sensitif sunguh!

Ummu afif said...

Pipi tembam tu kan comey.. ibu tak kisah asalkan akhlaknya baik... tak payah slim mlim tapi perangainya teruk..okey