May 23, 2010

SPIES belia 2010..

done with camping..

pheuwww..bukan penat buat outdoor aktiviti..nan ado pon haa~
tapi penat buat indoor activity je manjang...

pergi dengan harapan,
-nak mandi sungai.
-nak jungle trekking.
-nak flying fox.
-nak buat sume outdoor lah..

tapi...................
bila tengok buku program,harapan musnah hancur berkecai...perghhh~kuciwa wa cakap luuuuuu!

bawak baju semua iye2 je macam kem-kem yang aku pernah pergi dulu..sekali,aku bawak balik simpan dalam almari balik je...ngehhh~

but...
overall okeh laaaaaaaaaaa~
best!..
rilex je sepanjang kat kem ni..
takde rush2 nak berkumpul..
memang rilek habis!
siap sempat tidur tengah hari kottt semalam...lalala~

tempat tidur baekkkk punya selesa.
siap ada aircond lagi tau!memang best!
tapi,pagi tadi tidur aku memang terganggu oleh makhluk2 manusia yang bernama lelaki kat sana..sesuka hati dia je nak main gitar dengan ketuk pintu bilik aku macam orang gila..
nasib baik aku tak bukak pintu,pergi ketuk kepala si penghulu dengan anak buah dia tu je..sabarrr je la~

satu je yang macam aku rasa betul2 menguji kesabaran aku..
peserta lelaki..
ok la fine...nama pun SPIES BELIA kan..
memang la peserta pun belia-belia..
so,perangai pun memang agak perangai belia la kan..hiperaktif terlebih...
but seriously,moral tu macam agak kureeeeng sikit.
kureeeng hormat kat trainer yang tengah cakap kat depan..
serius memang sabar gilerrr punya sepanjang sesi yang ade..
tegur,buat.tegur,buat..perghh..

fasi treat kitorang semua macam orang dewasa.
so,pleaselah hormat fasi,hormat trainer..
act la macam orang dewasa jugak..
ni tak..nak suruh fasi treat macam orang dewasa,tapi act macam budak kecik..
mende ntah....

ada orang cakap kem ni best...yes,memang best!memang menarik.
one thing yg best,fasi dia akan treat kita macam org dewasa..no pressure.nope.
isi talk dia menarik..senang diterima la..
menggalakkan lagi kita berfikir,siapa diri kita sebenar.apa tujuan kita datang ke dunia.
=)


enuff cakap semua menda..
gambar ada...tapi semua dalam kamera dieyla..
kena tunggu dia anta semua gambar tu kat aku baru boleh upload...=)


till then,
=)

3 comments:

Alynn Notnot said...

wow! dah lame tak pegi kem :DD rindu betul zaman2 kem ni ;P

p.i.n.a.t. said...

alynn-> pinat pn da 2 taun tgl kem2 ni...ni bru pegi balik..=)

shinawawa eyenie said...

:-)