May 19, 2010

twitter yang over capacity....

10:42 pm..
elok punya dok sembang dalam twitter dengan my online friend dekat egypt..
bertwitter using echofon..
sekali nak reply,tetiba dia tulis,"failed to post.."

10:46pm
try bukak website twitter..
sekali keluar yang ni,


waktu entry ni ditulis,10:49pm..masih keluar gambar yang sama...

apesalkah twitter ni?
ramai sangat ke user yang bertweet malam ni?
sebab apekah?
adakah aku one of the contributer kepada over capacity twitter ni?*yes,u are pinat!*

okeh,once entry ni di post,twitter dah ok....10:57pm...

update->
11:04pm-twitter overcapacity again......................*sigh*
11:06pm-ok balik....ahahahah~
12:03am-overcapacity againnnnnnn....~
12:06am- ok again....*hope x overcapacity da..*

"twitter,i think u need to upgrade ur site already...ur user increase day by day..."

dia macam,kejap o.k pastu k.o balik.pastu o.k balik......haihaihaih~

till then,
=)



11 comments:

Sylarius said...

orang dah makin ramai guna tweeter sekarang ni beb.

p.i.n.a.t. said...

memang laaaaaa.....dulu xde la plak nk overcapacity gini....T_T

faezahtol adilah subari said...

sebb hyuk masok twitter, twitter jadi kelam kaboot :)

amar haziq said...

dia suruh masuk tidur awal lah tu kot..hehe

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

p.i.n.a.t. said...

amar-> adoiii..smlm da tido awl..sakit pale tido awl...ahaha~

adilah-> tu la kott....ramai teruja sbb hyukkie da ade twitter...XP

kacang said...

pnut tak buat twitter pun.huhu.

p.i.n.a.t. said...

pnut-> jgn buat pnut.jgn..nnti addicted mcm pinat..abesss...ahaha~

natsumiDyla said...

sampai skarang tak reti guna tweeter tu. ;P

p.i.n.a.t. said...

natsumidyla-> dulu pinat pn x reti jgk..bile lame2 dok tweet je manjang,jd reti da..tp ade gak yg x reti g..ahaha~

Athra said...

following your twitter (:

p.i.n.a.t. said...

athra-> thnx=)