Jun 14, 2010

bertukarrrrrrrrrrrrrr!

yeah...
tajuk sangat tidak boleh blah kan?
mari bertukar menjadi lebih perempuan.

"why?why?tuan punye blog ni x perempuan sangat ke?"

wellllll...a BIG yes!hohoho~

sy ada high heels..tapi...........wat hiasan dekat rumah.
sy ada wedges..tapi................hiasan dalam kereta.
bila pergi jalan2,sy pakai selipar je..
dari bangi ke kelantan ke penang,selipar je jadi peneman.
sy tak pernah pakai baju kebaya.
sy saaaaaaaaaaaaaaaaaangat jarang pakai handbag.
lebih selesa berjalan tanpa beg di tangan..segala benda campak masuk beg adik.ngeh3~

tapikannn...
akibat tidak bawak balik baju kurung ke kampung...
akhirnya..........
sy telah diberi sepasang baju kebaya untuk di pakai......
*anticipate.anticipate*

nak tengok cemana sy berbaju kebaya?
kachak okehhhh~
tuan punya blog yang bertudung hitam.

kachak tak?kachak tak?
maaf tiada gambar individu...
ai kannn pemalu......auwww~
ekekeke~
terkedek-kedek ye berjalan dengan kain susun belakang.
baeeekkkk punye control.
pakai baju punya abes cun,sekali,selipar je yg sy pakai...wuahahahaha~

then,ini gambar ramai2 dengan my cousins,uncle,aunts and my granny~

the one yg pakai kopiah tu my ayah ngah..
ingat entry ni.??die la tuh..da sehat walafiat dahh..
bawak motor besar die habis 1 penang balik dah punnnn~


sekian sahaja entry kali ini..
mahu mencari gambar untuk submit Chocofam punye fanproject..
Malaysian ELF,jangan lupa join eh fanproject ni..=)
terima kasih.....

till then,
me..=)

12 comments:

Hapiz Rahman said...

ok a tue.. cun ape.. :)

Kiheee said...

Well I love heels and wedges mungkin sebab dri ini kekurangan ketinggian. Hehee.

Join chocofam pya fanproject? Yeayy bagus bagus mari meramaikan dan menjayakan project kali ni...

Izi pon tgh cari gambar utk hantr ni.. hanya gambar SSII je yang dah hantar.. yg len xda lagi.. wehehe

p.i.n.a.t. said...

hapiz-> ahaha..tengs.tengs.

izi-> owhh..me mmg da t'lajak tgi..tu sbb jarang sgt pki heels sume..hehe~

yep2,join fanproject tu..join introduce M'sia ngn promise to wait je..4jib x smpi lg..kalo smpi awl,leh join yg tu jgk..ss2 x g,so mmg xde menda la nk join..eheh~

RtaiN said...

hahaha, slipa lagi elok perr. Dari kaki melecet2 bengkak2 sbb pkai heels n sbb nak melawa punya pasal :p

p.i.n.a.t. said...

tu la sbb nape aku pki slipar dr heels bagai..ahah~

Siti Fatimah Nabihah said...

hohoho.. nice wat pinat pakai kebya! cantik.. huhu,jeles**(sbb ct pon lama xpakai kebya)

hmm.. be urself my dear ok..
ouh.. dah sihat dah pak ngah tu? alhamdulillah..

RieNa said...

ehemm..lawa baju. baju sape tu..

p.i.n.a.t. said...

seety-> ahahaha...cantik la sgt..keke..thnx..=)
yep2..da sehat da...

acik-> yela...yela..baju acik~

Siti Fatimah Nabihah said...

lo. betul la~ nk pnjm baju tuh?(mcm la muat) huhu..

p.i.n.a.t. said...

ahaha..muat la kot seety..baju besar~ehehe

NICK IRFAN said...

lawa gak pinat ni? masih single ke? ops! lalalallala hehehehhehe :)

p.i.n.a.t. said...

hahaha..soklan tu xde jwpn yg sesuai laa...LOL~