Jul 5, 2010

A Short Journey for u,for us..^^

**update with latest pictures**

ingat entry ni kawan2??

harini 5 july...the day yg ELF worldwide taknak wujud kalau boleh...
today,kangin will enlist to army for two years...TT_TT

rasa sedey bila kangin ni nak pergi army,memang tak dapat nk control laaaa..
baca je tweet2 dr ELF lain,mesti rasa cam sedih je...
serius,semua orang memang taknak die pergi..2 taun okehhh..lame tuuuu~
apesal x buat macam PLKN?3 bulan je...xde la lame mane..

"ek alaaa..artis je kottt..macam la die kenal korang yang sampai nak nanges2.."

owhhh...mahap la ye...sepanjang aku kenal apa itu term fangirl,aku rasa Suju is one of the group yang sangat2 appreciate fanclub die..
mane2 pon,dorang akan tetap sebut ELF..dorang sgt2 appreciate fan dorang..
tak caye?bace tweet dorang..*salah satu la proof*
and as an ELF,every single ELF dpt rase the appreciation tu..even beza benua pon,masing2 dpt rase..*ape aku tau,tgk dan bace laaa*
itu sebab kenapa bile kangin enlist army,semua ELF rase sedih..for ELF,kitorg kehilangan #1 korean handsome guy for 2 years....TT_TT

harini,Kangin akan masuk army around 1pm KST..send by SJ members..
 balloon banner untuk kangin yg tgh melayang2 dekat service spot..

masa entry ni ditulis,around 400 ELF from Korea,Japan,Taiwan and Thai *apesal ko x ajak aku Thai elf???* dah tunggu dekat service spot..tempat Kangin masuk..
dear Kangin oppa,good luck in army!have fun..^^
please take a very good care of ur health...we'll waiting for u to comeback as a strong and better guy...2 years is not a long time..not a long time..Kangin,HWAITING!^^
SJ members sent their Kangin...TT_TT

here,the song that Kangin sang for the last time before he enlist...
A Short Journey - written by EunHae..




credit pictures as tagged on picture.

6 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

i understand the feeling.

bila kite 'dekat' dgn seseorang even kite x pernah jumpe die sekalipun, apa yg die lakukan sekalipun akan tetap bg kesan pade kite. sebab kite dah reserved satu ruang untuk die dlm hati ni. (take this from my friend's blog)

this is the hardest thing being a fangirl. seeing ur fav band split up/ disband etc etc. take ur time. i'm sad too.

he will be back after 2 years. dia serve utk country die remember that. u should cheer up for him.

Kangin, HWAITING!! I can't wait to see ur back. take a good care my dear kangin.

p.i.n.a.t. said...

fay...i'm cheering for him..

just for a while je die pergi ni pun..
waiting for him to come back!
kangin oppa,hwaiting!

Athra said...

sedih bile tgk dia dah pergi army, he may not be my favourite member, but i felt really sad.
ELF all around the world do.
harap dia dpt hbskan army dgn perasaan bangga nnti.
next will be leeteuk, i don't whether i can bare it.

p.i.n.a.t. said...

yep...betul..harap die keluar dr army dgn bangga..^^
cant imagine how i will be bile turn teukie smpi...

Siti Fatimah Nabihah said...

hmm.. sedih juga!! tp nk wat mcm na.. negera diorg kena join mcm tu~ huhu.. guc luck kang in... kami tggu smpai kang in habis~ hehe

p.i.n.a.t. said...

itula...kena terima je..ade 12 kali lg kena terima cenggini..haihhh~