Aug 6, 2010

award - zaty

lame gile x bukak blog..
then bile bukak,ade lak sorg makcik ni bg award..*opsss...zaty,jgn marah*

thanx my dear dongsaeng!!
ingat jugak kt unnie eh???*superhug*

here,the award..



siap ade task kot award ni...jap2..nk tgk task die hape..
ok.done.
here,
-nak kena cerita cemana ai mencantikkan blog eh??
ermmmm...blog ni simple je kottt..x cantik mana..tp,simple yang better kan?
since blogger ade new feature yang boleh wat kita edit2 layout suka2 ati,ai wat guna feature dia je..x pegi website lain..dulu ada baaaaaanyak website yg ai pegi,now ai x pegi da..ngeee..
so,ai x ingat lah pulak url website diorang..mahap yee~

- tulis 5 words yang menggambarkan ai?
hurmm..
  • pendiam - sila percaya cepat!ai akan diam tahap tak hengat kalo dgn strangers..mulut macam ada emas..ekceli,bukan dengan strangers je,kalo datang mode nak diam tu,dengan my besties pon ai diam je..hoho~
  • pemalu - auwwwwww...cepat setuju!ngahaha..yes,ai memang pemalu..xyah elaborate pjg2 la eh??
  • panas baran - sila tanya adik2 ai macam mane barannye saya..jarang mengamuk,tapi sekali mengamuk,kau mati.
  • ego - ohoo..ini ye..saya memang ego..enuff said.
  • kuat makan - ahaha..tengok je la pp nyaaaa..makin dipam-pam...x payah cakap...lalalala~




sekian,
me..=)

No comments: