Aug 27, 2010

lil bit story...

maaf..tuan punya blog memang on9 hari-hari.
tapi nak update blog,memang liat.
bukan malas.tapi rasa macam takde idea.
life,macam biasa.
eh tak...tak macam biasa...getting busy day by day.
2nd year ni macam menguji kesabaran dan ketahanan fizikal dan mental.
busy dia macam laen macam...macam pelik.
entah..dah tak berapa relax macam 1st year.
projects here and there.
assignments here and there.
quizzes here and there.
non-stop rasa.
hantar assignment ni,assingment tu datang.
jawab kuiz ni,kuiz tu datang.*sigh*
tapi tu la namanya belajar kan?=D
nak dapat ilmu bukan senang...hurm..=)

owhhh...even ada lagi 7 8 bulan kot untuk buat praktikal..
but...me da pikir nak buat dekat mana...most probably will be doing it at mimos..*senang sket,pegi balik dgn ayah*
tapi...lambat lagi...by the time nk decide tu,i'll tell u where...heheh~
andddd...even ade lg erm..roughly setaun setengah lagi nak habis,i've been thinking about pursuing my study..
master...coursework?research?both?*still have enough time to think aite?*


enuff said.

happy Ramadhan Al-mubarak.
we have more or less two weeks more before Eid kan?
harini,Nuzul Quran..17 Ramadhan.
minggu depan,merdeka..31 Ogos.
minggu depan lagi raya..lalalalala~

ok..
till then,
me..=)

3 comments:

- Ma StOrY - said...

jgn rasa boring dengan blog kita....:D
ayuh kita berSEMANGAT...:D

SkemaNyeSaya said...

smgt betol nak raya. Puasa penoh ke tak ? Hoho.

Selamat hari raya, mommy hae :D Hahah

p.i.n.a.t. said...

mastory-> yeahh!!semangat!^^

mkck skema-> ahahahah!pose penuhhh..lalala..=P