Nov 13, 2010

ini ada satu cerita.

salam..

testing mic 1..2..3..
ok, "i'm back.back.back.back to single!" ehhh..salah.salah..back to blogging sebenarnya..kekeke..=P

apa kabar follower2 saye?sehat?rindu saye merepek tak?*ini ayat perasan*

sorrylah rakan2..bukan tak mau update,tapiii..tu lah..laptop on je semedang..tapi me bukan ngadap laptop manjang..buat kerja laen jugak..
almaklumlaaaa..jadi housewife sekarang ni..kena blaja2 la..saye kan nak kawen taun depan.opps~ye,kawen dengan kekasehatichenta Kim Heechul.ok.berangan.

owh,sebenarnye,nak cerita satu incident ni...
last week,saya balik penang naik bus dekat bkt jalil hari rabu malam.
dalam bus,seat sebelah saya ade laaaa sorang mamat ni..time me naik bus,die ngah cakap ngn mak dia..sounds like mommy's boy..
then dlm half an hour gitu,his gf called..n u guys know what?he spoke to his gf like he's in his bedroom!
omg.finelaa..kau ada gf..tapi tak payahlah cakap macam nak bagi 1 bus tau..aku pun xnk la ngorat kau.

orang macam tu memang me lemaaaaahhh sikit..
agaaaak la kannn..awak tu dekat public.hormat sikit hak orang lain..tambah2 time tu tengah malam..12 midnight..orang nak tidor..sabor je laa~seb baek aku tak pasang lagu kuat2 time tu.lalalala~


random story..sian lak blog aku bersawang abes..

till then,
me.

6 comments:

ayumiyoshida said...

hahaha XD
dia sorang je ada gf kat dunia ni, lalala~!

p.i.n.a.t. said...

tau xpe..die sorg je laaaaaaaa~

Siti Fatimah Nabihah said...

aik2.. nk kawen hee chul oppa? jeles ni! wakaka..

haizz.. reject terus laki mcm tu.. teruk!!!

p.i.n.a.t. said...

ye,nk kawen ngn heechul oppa..hahaha~jgn jelessss.=P

Makcik Skema said...

Haha, apasal unnie tak join skalik ? Call la abg unnie ke, bapak ke, pastu join skalik. Hua3.

Igt dia sorg kot ada pair.

p.i.n.a.t. said...

ahaha..x terpk lak nk wat gtu AA..rugi btol~=P