Dec 30, 2010

harimau malaya.

ok.ini macam dah basi.tapi,who cares kan?

TAHNIAH KEPADA HARIMAU MALAYA!
u guys really did a great job last night.

hero of the night -> Khairul Fahmi. goal keeper of Malaysia team.
dia sangat hebat ok sebab dapat tahan most of the serangan yg dibuat oleh pasukan Indonesia.
and anda hebat sebab wat bodo je bila kena laser.coughxmcmkeeperbelahsanacough.

lepas malam semalam, ramai pulak peminat fahmi ni. coughincludingmecough.
tapi..takpela.disebabkan dia dah ada gf,i mengagumi cara dia tampan bola cukup lah.=D
fb fanpage dia ramai gilaaaaaaaaa like kot semalam..
dekat twitter, nama dia siap ada kat TT worldwide lagi ok.
punya la ramai manusia tweet nama dia semalam,sampai jadi trending worldwide.
 he totally deserve all those things la semalam..=)

actually,safee pun hero jugak.die score 3 gol kot match kali ni..kan?kan?
dia pun penyebab kita menang jugak.=D
nk ngorat safee la gini.=P

ape pun,we should praise all players la~they really did a greatgreatgreat job last night and few days ago.

once again, CONGRATULATIONS TO ALL PLAYERS~=)

pssst: jgn bile Malaysia menang je sebut bangga jd anak Malaysia.kalo Malaysia kalah ke hape psni jgn kutuk plak eh....

till then,
me yang-baru-first-time-tgk-pasukan-Msia-lawan-smlm.

No comments: