Jan 28, 2011

story of my life - part 2..

sesi nak merepek panjang2 lagi.=)

people say,pinat is a sombong girl.
yup.true.
not sombong yang betul2 sombong,bongkak dan seangkatan dengannya.
tapi..sombong in term of tak senyum dekat orang.tak bercakap sangat dengan orang.tak lepak in a circle of friends dekat kolej.
yup.aku macam tu.
entah.aku rasa macam bukan la tak suka,tapi kadang2 macam ntah..tatau nak explain sebenarnya.=P

one more thing,rasanya memang ramai my real life friends perasan this thing -> aku SANGAT JARANG berinteraksi dengan makhluk berlainan jantina.yes,kadang bila cam bertembung mata ngn my guy friends,senyum la jugak.
tapi secara berterus-terang lah kan,selagi boleh aku elak nak tembung pandang dengan dorang,selagi tu aku buat.
kenapa?jawapan dia senang je..TAK SELESA.awkward.
kalau nak bercakap pun,kadang2 macam few words,few sentences then the end.
nak sembang panjang boleh sangat.tapi tulah..aku tak selesa.=)
sorry lah.bukan aku tak nak pandang korang,bukan aku tak nak sembang dengan korang,tapi..itulah die..hohoho.
nak cakap guy friends yang rapat pun..ade la 2 3 orang..
this 2 3 people ni la pun yang aku boleh bercakap gelak2 pun.
yang lain takat,"hi","eh pinat,hi!*wave*" gitu2 je la..=P

aku tau..ramai cakap aku sombong.
this is me.sembang dalam internet bukan main hebat.kat luar,few words je la..=P *exception to my besties n ELFbesties*

serius,saya,pinat,tidak lah sombong.
pandai2 lah korang cari suis nak bagi aku cakap banyak..=D

siyes entry random abes!hampun mahap le readers eh..nah,special utk korang yang membaca-

No comments: