Feb 17, 2011

=)

salam.
bukak blog acik.
latest entry,comel sungguh gaya cerita..jap,nk copy paste.

Azlan telah 2x gagal dalan ujian lorinya di Puspakom. dia telah buat sehabis baik utk lori itu,tp malangnya gagal bila diuji di Puspakom. Azlan buntu memikirkan apa lg yg perlu dibuat utk lori nya lulus ujian Puspakom. dia dah repair, dah cat, semua dah ok.

sehinggalah pd kali ke 3, dia dikehendaki utk lorinya di uji.

Azlan menelefon ibunya, meminta ibu nya mendoakan ia. semoga lori nya lulus ujian kali ini.

dan hari itu dia gembira,akhirnya lori itu lulus ujian puspakom.

saya cuma berkata pd Azlan, si mangsa,

"pasaipa tak suruh ma doa masa awai2 lg? kali ke 3 baru nak suruh ma doa. mcm taktau ma kan ada magic."

Azlan dlm cerita di atas,ada kaitan dgn yang hidup.=)

oh.tokma sy memang ada magic..alaaa..magic doa seorang ibu..tapi memang magic abis lah!even magic ni sampai kena tempias kat cucu dia jugak.^^

erm...
readers,nak mintak tolong korang2 doakan my tok ayah..
keluar masuk hospital dah jadi perkara biasa.
ICU pun sama..sekarang,dekat hospital je.
sakit..macam2 penyakit ada.
tolong doakan dia bagi bermaya sikitlah.even tak sihat mana,tapi at least bermaya.mampu tersenyum,cakap pun dah ok bagi kami.='(
thanx.

end of story..

till then,
me.

3 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

tok ayah pinat umur berapa?
huhu... atok OE dah tak ada... sedih... umur dia dah nak 100 dah masa tu...

sebenarnya, memang doa ibu tu mujarab...
(n_n)

RieNa said...

link kamu bg tu salah laa...masuk blog org lain..aiyaa...

p.i.n.a.t. said...

orkid - erm..60+ camtu laa..oh,yeke..innalillah.....

achik - oh eh?hahaa./fail/ da tukar da.