Apr 7, 2011

sabah and F1.;)

salam readers!;)

last weekend,pinat dan keluarga pergi bercuti di sabah!

oh,baca entry lepas?yang cakap ada hadiah tp takde kat tangan tu?
yessssssss.inilah dia. family vacation di sabah.=D
bukan my family 6 org je,tapi add on dgn family acik + tokma + ayahngah.
and it was awesome!

gambar?errr..tak amik lagi dalam laptop ibu and tak watermark lagi.
will post it later.;)

and.and.one more present. this weekend. F1!
ok,this is my first time tengok F1 dekat circuit.
we'll see how..kalau menarik,next year boleh lah pergi lagi!
kalau tak,ntah2 lepas yg test masa hari sabtu tu,aku dah balik rumah tak nak pergi race day on ahad.=P

semua2 ni akan dishare nanti ye.

oh btw..saya saaaaaaaangat teringin nak pergi vietnam early may..ada sape2 nak sponsor?errr..dalam RM1k++?kalau ada yang nak sponsor,memang anda sgt baik hati.

so,till then.
love,me.

No comments: