Jun 1, 2011

my 2cents?

salam.

random entry.

its been a while aku tak post entry kan.

now,sekarang dah kecoh pasal seorang makhluk tuhan yang berumur 14 yang buat entry mengaku dah takde dara kan?i read that entry. i read her blog from her latest entry till that 'takde dara' entry.
what more can i say..budak2 sekarang i mean,bukan semua ok. segelintir.sekelompok.sekumpulan dah terlampau barat.
yes.ada one of the entry tulis pasal ex dia,mention 1st kiss.
yes.ada entry pasal another ex dia,nak bg selesa,dia kiss pp,dahi.
why girl?terlampau barat?terlampau expose with all those thingy?
dah takde rasa ape2 dah bila buat macam tu?
haih.
remaja sekarang,budak2 sekarang,terlampau terbuka.
i can do whatever i want.people tak kan marah.
can i blame on bieber?sorry beliebers.

as for example lah kannn.
let say,u one of the bieber's fans. called urself as beliebers.
just look at ur idols.
go and having some sweet vacation with his gf,gomez at hawaii.
kissing on public.
budak dua orang,budak kecik lagi.
tak cecah 20 pun lagi.18 pun tak kot.aku tak amek tau umur dorang.
budak2 Malaysia ni pun,x matang,budak baru nak up..ikut lahh.
sweet katanya.comel katanya.
gaaahh.
adik2,sweet ke,comel ke..at least,mereka non-muslim.at least lah.
awak tu dekat ic tulis Islam kan?even awak x amalkan cara hidup tu,awak bawak nama Islam.
pandai2 lah pikir,mana baik,mana buruk.
awak ada baaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaak lagi benda nak kena tempuh.
banyak lagi.
kakak awak ni tanak lah kan bila awak dah besar,awak baru rasa menyesal dengan apa yang awak buat masa awak kecik.
tak payah lah pikir menda2 orang dewasa.
just enjoy ur teen life.
kang dah besar,rindu.

enuff said.

err,to beliebers.sorry lah eh.not saying ur idol not good..;)


till then,
me.=)

3 comments:

RtaiN said...

betol. rindu teenage years ;(

dah sebut kaaaaannn td.. said...

saya adik yg baek-Powliss_..hack2<--gelak serabot

p.i.n.a.t. said...

rtain - kannnnnn.rindu gila.isk.

acap - ngade2.meh aku sepuk2 sket.