Jun 15, 2011

rasa nak membebel sikit.~

hacking are everywhere.

tourism malaysia,politeknik,Malaysian Communication and Multimedia Commision already been hacked.

next?

motif #opMalaysia is for kebebasan menggunakan internet..tapi ada jugak tak betul cara tu.
operasi Malaysia ni on 15 June kan?meaning,harini lah kan?7.30PM?well,mari kita lihat apa yg bakal jadi kat malaysia.gov.my nanti. yang rajin tu,screencap lah eh before and after.heeeeeeeeeeeee.=D

ok,tu satu hal.

ni satu hal lagi,
apa ke motif our government nak block segala file hosting web??????
semalam streamyx dah start block yg 10 file hosting tu.
before streamyx,P1 dah block dah.
megaupload tu weh.megaupload ok dia block.~
nasib baik mediafire tak block..tapi if u guys ni selalu download,u guys tahu lah kan how inconvenient nya mediafire tu.
100MB je one part. bayangkan kalau nak download 900MB nye file?hah.9 part oke.9 part.

as for me lah kan,dari government sibuk2 nak block segala mak nenek file hosting web tu,baik laaaaah SKMM tu buat tour around internet ni,cari segala mak nenek XXX nye web,block.
web2 macam tu takde lak nak block segala kan?
kenapa?nak suruh kitorg tengok ke?haih.

ok.done rambling.

till then,
me.=)

3 comments:

paihz said...

pasni kalu gomen nak block blogspot, dah xada tempat la ko nak membebel...

Atheera said...

me tengah marah jugak! geram betul lahhh

p.i.n.a.t. said...

paihz- tu lah pasal,gomen block terus internet,biar aku g bebel tepi pantai je.haish.

tyra- kann.marah tau!tsk.