Jun 26, 2011

scary...

salam.=)


tadi,terbaca satu blog entry ni - sini.sini.tekan sini.

tetiba aku terasa macam gov. kita scary..i mean,yelaahhh..rampas gadget kita sebab surfing web..macam....erk?apekah?memang dorang pantau gegila penggunaan internet di kalangan rakyat Malaysia ni. fuuuh. *lap peluh*

tapi...orang yang di rampas barang2 tu takdelah pulak bagitau what is the 'wanted' web tu..
entah2 auta..mana lah tau,dia tu sebenarnya hackers yang terlibat haritu ke kan?
tapi kan,kalau betul lah sebab surf web,kena rampas segala gadget kita,sangat scary.
dah lah dia tak bagitau web apa yang dia surf..
mana lah tau kalau tetiba kita TER-surf web yang dimaksudkan kan....tak ke cuak tetiba esok pagi encik2 cybersecurity tetiba muncul depan rumah cakap nak confiscate segala mak nenek gadget yang kita ada...huiiiiiiiiiiii.menangis aku weh. 3 hari tak dapat internet dgn laptop pun macam dah deprived gila,inikan pulak dirampas...menangis air mata darah den..ish.mintak simpang..

errr..encik2 cybersecurity,rumah saya elok je kan?takde surf any wanted website kan?baik je..fb,blog,twitter,metalab uniten,yahoo mail,gmail je saya bukak. menda lain tak.. PEACE!



oh ya, my laptop DELL Vostro 1400 dah dijual. weeeeeeeeeeeee.=D



till then,
me.

1 comment:

Atheera said...

wanted website?
website ape? gila cuak. tpi dh mcm xde privacy pulak rsenya