Sep 6, 2011

entry nasi campur.

salam.

hye readerssssssssssssss! /ada lg ke reader?/

*sapu2 sawang, tiup2 habuk*

ehem.ehem.
Assalamualaikum. =D
how are u guys?
macam mana raya?banyak dapat duit raya?
ai?Alhamdulillah. dapat lah jugak sikit sebanyak...almaklumlaaah...eden ni bukan nye bebudak lagi kan dorang nak bg duit raya...WALAUPUN den ni tak kerja lagi. ;__________;

oh.oh...pagi raya haritu, ai tatau lah kenapa kan, tetiba decide nak pakai tudung gaya ala2 hana tajima??
tapi result nye,hadoihaiiii. bukan hana tajima...dah jadi ape menda ntah nye.serabai je rasa..
last2, terus lilit2 pakai macam shawl biasa balik...terus jadi comel..buahahah. (takde sape puji,den puji la diri sendiri) =P

and.and baca entry ni? warga emas kim heechul. 
well, masa hari dia enlist tu, 1st sept, menangis. heh.dah macam hantar laki masuk army,and tak jumpa dua tahun.
tapi, as expected lah...bukan kim heechul namanya kalau tak buat benda luar jangkaan.
time kangin tahun lepas , dia bid goodbye lama jugak kat ELF, cakap2 semua..and SJ members hantar dia dekat base camp tu.
tapi si heechul ni, dia tak bagi SJ members hantar..dia just bagi bebudak tu hantar sampai depan pintu dorm je..and dia bid goodbye to ELF, tak sampai dua minit..>.<"
tapi takpe..sebab dia dalam camp just 4 weeks, then another 23 months dia act as public personnel. ;)

ok. done bebel pasal heechul.

currently, tuan punya blog ni tengah cuti sem.
3 minggu je pun cuti. 19hb ni start balik..
final sem..lepas ni, insyaAllah, practical and am done with my study. =D
project two menunggu..and me afraid. takut wehhhhhh. cuhakk ghillaaaa.
hopefully sem ni dengan sem depan dapat berjaya dengan cemerlang. amiiiiiiiin.

okeh, ni gambar kekonon hana tajima.tapi hampeh..

last, kita pakai gaya inesen, budak comel je gini....


random tak?random tak?
muahahaha.

till then,
cik pinat. =)

No comments: