Apr 18, 2011

short post.

salam readers.

the thing.happened again.
and now,i think i made a wise decision.
hopefully am not regretting it.

lots of thanks to my syg,nex and tika unnie for being there to support me.
thanks for being my crying shoulder this evening.
and yeah,for echa unnie,macam tahu je kan adik mu yang gedik ini sedang down..nasib baik u msg,ada jugak cam distraction x bg ai pikir merepek2 tau.=P
iloveusomuch.<3


to u,thanks.and still,we have some unsettled matter.;)

Apr 15, 2011

2nd year result.;)

salam readers..;)

as u know,tuan blog ini dah habis final exam for her 2nd year.
dan the result dah keluar pun.
before,kalau korang rajin godek blog ni lah kan,me selalu letak my result kat sini kan?
but now,macam malas..errr.malas.bukan malu.malas.

the result?
Alhamdulillah.tak expect akan dapat that kind of result.
i mean,yelah.am taking 20 credits ok this sem.memang tak expect nak dapat pointer ok macam tu..expecting some kind of pointer drop or whatnot.
but then,Alhamdulillah.the pointer naik.=)

yelah.am not that kind yang study all the time.
balik dari kelas,bukak buku.balik kelas,revise.
nak exam,lepak library.dari pagi sampai malam sampai pagi.
noooooooooooo.that's soooooooooo not me.
ok.mengaku lah.this sem i study a lil bit early dari last2 sem.
and i have two killer papers on the first day of my exam.
sangat killer. core kot.
expecting some drop grade.but Alhamdulillah.nope.

Alhamdulillah for this thing.for this result.
hope my 3rd year,the pointer will be much2 great.
am hoping to graduate with 1st class..hope my dream will come true.;)

big thanks for those who wish me luck.i love u.

that's all.
as what i said before,being a kpop freak doesnt mean am neglecting my study.mind that.
 
till then,
me.=)

Apr 11, 2011

F1.;)

salam and heyyyyyyyyyyyyy readers!

watching F1 live WAS AWESOME!
the sound really excite me!
i love how the way the sound excite me everytime the cars in front of us.;)

first,thanks dad for letting me go.i love u.

second,thanks to those who bring me there.i love it!bring me again next year can u?=P

third,experience new thing is great right?i love this feeling.=)

fourth,u know what?i think my love toward F1 will grow after this.=P

fifth,the pic?noooo.i dont have any pics.=( didnt bring camera.sad.


till then,
me.

Apr 7, 2011

sabah and F1.;)

salam readers!;)

last weekend,pinat dan keluarga pergi bercuti di sabah!

oh,baca entry lepas?yang cakap ada hadiah tp takde kat tangan tu?
yessssssss.inilah dia. family vacation di sabah.=D
bukan my family 6 org je,tapi add on dgn family acik + tokma + ayahngah.
and it was awesome!

gambar?errr..tak amik lagi dalam laptop ibu and tak watermark lagi.
will post it later.;)

and.and.one more present. this weekend. F1!
ok,this is my first time tengok F1 dekat circuit.
we'll see how..kalau menarik,next year boleh lah pergi lagi!
kalau tak,ntah2 lepas yg test masa hari sabtu tu,aku dah balik rumah tak nak pergi race day on ahad.=P

semua2 ni akan dishare nanti ye.

oh btw..saya saaaaaaaangat teringin nak pergi vietnam early may..ada sape2 nak sponsor?errr..dalam RM1k++?kalau ada yang nak sponsor,memang anda sgt baik hati.

so,till then.
love,me.