May 17, 2010

menjejaki kenangan lama...=)

salam...

siang tadi pergi menyinggah ke maahad..
*yeah..sekolah kesayangan-terchenta-tahap-tak-hengat...agaga..tnoe,over tak.over tak??*
setelah 2 taun tak jejakkan kaki ke maahad,tetibe arinih terbaek pulak nak menjejak kan kaki ke sana...
last pergi masa 2008,amek sijil SPM..
arinih pergi,amek sijil Cambridge pulakk....*pergghhh..cambridge tu..ahahaha*

dannnnnnnnn..
kebetulan la pulak,arinih ada sambutan hari guru...jumpa la jugak dengan sorang dua cikgu setelah berhempas pulas mengheret si Atiqah Nordin yang tetiba muncul perasaan malu tahap tak hengat tadi...

banyak perubahan yang berlaku dalam maahad.
kantin dia...perghhhhhhhhhhhh...hebaqqqq...macam kafe wa cakap luuuuu...
kalo dulu,main heret2 kerusi nak duduk..sekarang tak lagi....
kalo dulu,anip yang jaga tempat cashier..sekarang tak lagi...
kalo dulu,mcm best je nk beli air..tp skrg macam tak best pulak...sebab dulu boleh suka ati aku je nak masuk dalam dapur tu amek ais,amek air and buat kantin tu macam la ayah aku punya..

okeh..cakap pasal kantin je..taknak cakap pasal menda lain da...=)

gambar timeeeeeeeeeeeee....!
pinat + cikgu hashimah..
serius sayang dekat cikgu neh!time sekolah,sangat rapat dengan dia..belajar dengan dia from form 1 sampai form 3..then start form 3 pulak masuk kadet polis under dia sampai form 5...memang tak berpisah langsung...hoho~
ayat cikgu tadi,"makin sihat kamu ni cikgu tengok.."
aku,"ahaha..sehat gilerrrr da neh cikgu.."
cikgu,"ishh..sehat cukup..jangan tambah giler,risau cikgu karang.."

pinat + bix..
dekat depan tangga pejabat.depan dataran.

pinat + tnoe..
depan aspura.depan padang.

dialog paling best harinih,
ustazah: "kamu nampak berseri ni..dah bersedia ke nak kawen ni?"
tnoe: "hah??"
ustazah: "eh kamu kan yang hantar kad arituh?"
muahahahahahahahahaha~

bix,tnoe..aku sayang anda berdua...
and bix,aku tetap pelik.."macam mane aku boleh kawan dgn kau neh??"
ahahahaha~

sekian sahaja dari pinat..

till then.....=)

4 comments:

tnoe said...

aku takkan lupakan ayat usotazah tu sampai bila bilaaa
hahahaaha

tayang awarkk jugakkkk
:)

and bix if you're reading this,
aku akan trus btanya kenapa aku blh kawan dgn kau?!hahah

p.i.n.a.t. said...

ahaha...jgn lupe kan wehhh...XDD

pernah ke si montot tu bace blog org?

Siti Fatimah Nabihah said...

hehehe.. lwk ustazah pinat~ hmm.. windu juga kt skul.. nk jmpa cikgu2 huhu..

p.i.n.a.t. said...

seety-> ahahaha...tu ah...terkejut jap ble dgr die tnye kat tnoe arituh..ahaha~